Zonnepanelen Woerden

Zonnepanelen Woerden

Dankzij de subsidieregeling van de overheid zijn in de afgelopen jaren vele zonnepanelen geplaatst op Nederlandse daken, ook in Woerden. Door het gebruik van één zonnepaneel kunt u al een redelijke hoeveelheid zonne-energie opwekken, voor bijvoorbeeld het draaien van uw koelkast. Heeft u meerdere zonnepanelen, dan is het op zeer zonnige dagen zelfs mogelijk om energie terug te geven aan het energienetwerk! Een zonneboiler is daarnaast goed voor het besparen van jaarlijks 50% op de energie voor het verwarmen van water. Bij Zonneklaar zijn verscheidene zonnepaneel aanbieders aangesloten. Woont u in Woerden of de omgeving van Woerden, en overweegt u de aanschaf van zonnepanelen of een zonnecollector? Vul dan ons contactformulier in. Wij sturen u zo snel mogelijk geheel vrijblijvend verschillende offertes van aanbieders uit Woerden. U kiest zelf met welke leverancier u een afspraak maakt. Er is altijd een bedrijf uit Woerden dat bij u past!

Gratis offertes vergelijken


Zonneklaar: Bespaar dankzij ons tot 30% op uw energiekosten!

Wij zorgen voor de installatie, reparatie en het onderhoud van uw zonnepaneel, zonnecollector of zonneboiler in Woerden.

Zonnepanelen vergunning Woerden

Heb ik een vergunning nodig?

Voor het plaatsen van een zonnepaneel heeft u over het algemeen genomen geen omgevingsvergunning nodig. De installatie, reparatie en het onderhoud van een zonnepaneel of zonnecollector is echter wel aan regels verbonden. Het gaat hierbij met name om de vraag of uw woning niet ingeschreven staat als monument, of dat u het plaatsen van zonnepanelen een oud stads- of dorpsaanzicht verstoord. Daarnaast moet de hellingshoek van het zonnepaneel gelijk zijn aan die van het dak. Vraag voor de zekerheid bij het omgevingsloket van de gemeente Woerden na, of u inderdaad vergunningloos mag bouwen.

zonne-energie opwekken

Complete systemen

Hoewel u kunt kiezen voor een los zonnepaneel, is het vaak voordeliger direct een compleet systeem aan te schaffen. Op deze wijze wekt u voldoende zonne-energie op voor het ‘gelijkdraaien’ op zonnige dagen, en krijgt u tevens een omvormer bij de zonnepanelen geleverd. Waar een gemiddeld schuin dak vaak ruimte heeft voor 8-10 panelen, moet u er bij een plat dak rekening mee houden dat de panelen in een hellingshoek moeten worden geplaatst. Hierdoor kunnen er relatief minder zonnepanelen neergezet worden.

Zonnepanelen aanschaffen?

Wilt u een zonnepaneel aanschaffen, maar heeft u behoefte aan professioneel advies? Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor de reparatie van een zonnepaneel in Woerden. Wij komen er aan.

Besparen op uw investering

Met behulp van onze medewerkers kunt u wel tot 30% besparen op uw energiekosten met behulp van zonne-energie.

Werking van zonnepanelen

Het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen is vrij eenvoudig. Over de platen worden diverse laagjes silicium aangebracht. Met zonlicht wordt tussen deze lagen een spanning opgewekt, die met behulp van een omvormer omgezet kan worden in wisselstroom. U krijgt dus niet ‘directe’ zonne-energie in huis, maar een omgevormde versie hiervan. Zo kan de zonne-energie uw elektrische apparaten opladen.

Offerte aanvragen

Wilt u weten hoeveel het kost om een zonnepaneel te installeren? Heeft u behoefte aan advies over de keuze tussen een zonnecollector of zonneboiler? Wilt u nu een aantal zonnepanelen aanschaffen? Heeft u iemand nodig voor het onderhoud of de reparatie van uw zonnepanelen? Bij Zonneklaar kunt u diverse offertes aanvragen via het contactformulier. Dankzij ons brede netwerk van zonnepaneel aanbieders, hebben wij altijd verschillende leverancier voor u uit Woerden. Zo kunt u deze zelf vergelijken op basis van prijzen en aanbiedingen. Voor welke leverancier uit Woerden u ook kiest, wij garanderen een hoge kwaliteit van producten en betrouwbaarheid!

Zonnepanelen offerte Woerden

Bij u in de buurt

Zonneboiler aanschaffen?

Door een zonneboiler aan te schaffen kunt u jaarlijks tot wel 50% besparen op de kosten voor het verwarmen van water. Een zonneboiler wordt in verschillende versies geleverd. Zo is het mogelijk te kiezen voor een zonneboiler die alleen kraanwater levert, of één die zorgt voor het verwarmen van de centrale verwarming. Daarnaast leveren verschillende aanbieders ook een zonneboiler combinatie. Hiermee heeft u warm water en een verwarmde CV. Hoewel zonneboilers, zeker in combinatie met een zonnecollector genoeg hebben aan het zonlicht van een licht bewolkte dag, kan het voorkomen dat u meer warm water nodig heeft. Daarom is elke zonneboiler voorzien van een na-verwarmer. Dit betekent dat u nooit zonder verwarmd water zit. Bespaar vandaag nog op uw energiekosten en vul ons contactformulier in. Uw hulpvraag zal spoedig beantwoord worden!